ZWF Miami

Ha Miami említásre kerül általában az emberek rögtön a napsütésre, a tengerparta, és a bikinis lányokra, jóképű vizimentőkre gondol. A rengeteg buliról nem is beszélve.  Miaminak van egy csodája, a Zoological Wildlife Foundation, ahol ritka és veszéleztetett állatokkal találkozhatsz és fotózkodhatsz. Fogadjunk soha nem gondoltad volna hogy Miaminak van egy ilyen oldala is.

Ha már családi nyaralást tervez valaki, akkor ennek ismeretében leszervezhet egy fantasztikus túrát a ZWF Miami – ban.

Zoological Wildlife Foundation gyerekszemmel

Ha már családként Miamiban nyaral valaki, akkor érdemes tengerparton túl más látnivalót is megnéznie, más élményeket szereznie. A gyerekek imádják az állatokat, arról nem is beszélve, hogy ha lehetne, napestig csak simogatnának, játszanának velük: https://www.groupon.com/biz/miami/zoological-wildlife-foundation

Nem csak felnőtt állatok vannak, tele van kölykökkel is. Gondoljatok bele milyen nagyszerű emlék lehet egy gyerek számára, ha egy kölyök oroszlánnal, vagy kismajommal játszhat, fotózkodhat, és videó is készülhet róla. Örök emlék marad és mutogathatják a suliban a barátaiknak, hogy a Zoological Wildlife Foundation milyen fantasztikus hely és milyen élményekben volt részük: https://twitter.com/zwfmiami?lang=en Hirtelen nagyot ugorhat a népszerűségi indexük.

ZWF Miami

A  ZWF Miami életeket ment

A szervezet folyamatosan menti meg a kihalóban lévő, eszéleztetett és ritka állatfajokat. Segítenek ha a kölykök egyedül maradtak, vagy ha megsérültek az állatok. Nemrég két kölyök fehér oroszlán került az állatparkba, Kumba és Kheira. Nagyon édesek.  Őket vadászoktól mentették meg. A vadászok nem tisztelik a ritka fajokat és csak az érdekli őket, hogy minél több pénzt kapjanak egy-egy állatért: http://www.youtube.com/watch?v=wvLdXruCZoQ Ezzel próbál szembeszállni a Zoological Wildlife Foundation, hogy minél nagyobb arányban tudják megmenteni tőlük az állatokat.

Nem könnyű harc ez, de talán ha minél több ember ellátogat erre a helyre, és írnak róla, hallanak, talán tudnak tenni ez ellen. Támogassuk a szervezetet és mentsük meg az állatokat. A ZWF Miami nem csak egy állatpark, amely segít az állatoknak, de élményt is ad a családoknak, gyerekeknek.  Segítsük őket és ha Miamiban járunk, látogassunk el ebbe a csodás parkba.