Sierra Leone utazás

Feleségemmel régóta tervezzük már, hogy valamilyen nagyon egzotikus és kalandos utazásra menjünk el. Ez lenne a 10. házassági évfordulónkra egymás közös ajándéka. Miután jelenleg nekem van több időm ezzel foglalkozni, ezért belevetettem magam az internetbe és szembejött velem egy Sierra Leone utazás oldal, a kulonlegesuticelok.com oldal.

Sierra Leone utazás télen???

Igen. Mindenképpen. Miután az egy Egyenlítő közelében lévő ország oda bármikor lehet menni, folyamatosan meleg van. Gyakorlatilag ugyebár nincsen sosem tél! Ez már kecsegtető volt, amikor olvastam róluk. Meggyőzött arról, hogy a Sierra Leone utazás az egy igazán csodálatos ajándék lesz egymás részére, mint ajándék. Elkezdtem vadul utána olvasni az országnak, mert hát lássuk be, eléggé vadromantikus a helyszín és tele van veszélyekkel és kalandokkal is.

Sierra leone

Sierra Leone utazás csoportosan

Megmondom őszintén mind a ketten baromira bátrak vagyunk a feleségemmel, de csak azért mertünk belevágni ebbe a Sierra Leona utazás kalandba, mert ez az iroda egy nagyon régóta üzemelő angol irodának a magyarországi képviselete és ugyanazokat a maximális garanciákat megadják, amelyek Angliában vannak, garantálják a biztonságunkat, már rengeteg utat szerveztek az elmúlt évtizedben, kialakult idegenvezetőkkel és helyszínekkel dolgoznak.

Mindig is izgalomba hoz minket, amikor csoportos úton veszünk részt, mert akkor nagyon sok érdekes és hozzánk hasonlóan kalandot és kihívásokat kereső házaspárokkal és emberekkel tudunk megismerkedni és ez egy ilyen Sierra Leone utazás alatt szinte garantált. Nagyon sok barátunk lett így már az elmúlt pár év alatt, amikor ilyen utakon vettünk részt.

Ami engem teljesen lázba hoz, az azok a nomád helyek, amelyeken az ott élők laknak és amelyekkel egy Sierra Leone utazás alatt megismerkedhetünk. Szembesülhetünk azzal a csodával, hogy ennyire távol a civilizációtól és a borzalmas globalizációtól is mennyire boldogan tudnak emberek, családok élni és ilyenkor döbben rá az ember, hogy mennyire gyarlók vagyunk, hogy milyen dolgokon bírunk mi nyavalyogni.

Amikor feleségemmel együtt végignéztünk egy csomó filmet, képet és történetet a Sierra Leone utazás előtt megszállt minket az ihlet, hogy egyszer talán nekünk is le kellene mondani azokról a felesleges dolgokról, amelyekkel áltatjuk magunkat, hogy a boldogságunkat szolgálják, és messze a civilizációtól kellene nekünk is letelepedni valahol. Nincsenek gyerekek, és ezáltal semmi sem köt egy nagyvárosi élethez, ahol egyre inkább fertőzöttnek érezzük csak magunkat.

Ezért a Sierra Leone utazás után nagy valószínűséggel bele fogjuk vetni magunkat abban, hogy egy csendes Balaton felvidéki kisfaluban keressünk magunknak egy olyan otthont, ahol igazán jól fogjuk érezni magunkat. De addig is maradnak ezek a fantasztikus utazási kalandok.

Nagyon várjuk már a Sierra Leona utazás kezdetét, szinte vagdossuk a centit, hogy egy újabb fantasztikus kalandban lehessen részünk.