Praktikus adózás kisvállalkozóknak

Kata adózás 2018

Szeretnénk egy kisközértet nyitni egy újonnan épült lakópark közelében. A szándékunk azért irányult errefelé, mert a közelben sehol sincsen olyan jellegű üzlet, ahol gyorsan be lehetne szerezni a nagybevásárlás során lemaradt termékeket. Ehhez a könyvelőnk szerint a kata adózás 2018 iránymutatásai alapján lehetne a leghatékonyabb és adózásilag is a legoptimálisabb üzemeltetést elérni.

Kata adózás 2018 választása

Éppen ezért a társammal egyeztetve először is kiválasztottuk azt a helyet, amely a legjobb közelségben van a lakóparkhoz és láthatóan évek óta nem működik. Elmentünk az önkormányzathoz és kikértük a véleményüket abban a vonatkozásban, hogy milyen engedélyekre és egyéb kata adózás 2018 szabályait betartandó előírásoknak kell megfelelni.

Kata adózás 2018 irányelvei

Most már csak az volt a kérdés, hogy honnan fogjuk megtanulni az alapokat és a szabályokat, mert mindenki azt javasolta – az a durva, hogy még a saját könyvelőnk is – hogy erre külön embert ne foglalkoztassunk, hanem saját magunk csináljuk meg a kata adózás szabályai szerint a bevallásainkat és kövessük a leírtakat.

A könyvelőnk nagyon rendes volt, mert említette, hogy van az interneten egy oldal, a katasleszek.hu, ahol videók formájában lehet elsajátítani a kata adózás 2018 szabályait és ráadásul ezt úgy, hogy ki sem kell mozdulni otthonról vagy éppen az irodából. Az előfizetést követően kapunk egy linket, amelyet letöltve 7 modulon keresztül ismertetnek meg bennünket a kata adózás 2018 lépéseivel és azokkal a betartandó szabályokkal, amelyek nélkül gyakorlatilag meg lenne lőve a vállalkozás.

Így nem volt más teendőnk, mint előfizetni, letölteni és elkezdeni tanulmányozni, hogyan is kell saját magunknak készíteni a kata adózás 2018 szerinti bevallásokat, milyen lépései és titkai vannak, milyen előnyökkel jár, van-e hátránya bármilyen is, stb. Tényleg fantasztikus az oldal. Nagyon könnyen értelmezhetően vannak felépítve a videó blokkok, bárki képes megtanulni belőle, még az is, akinek nincsen könyvelő ismerőse, és csak és kizárólag saját magára van hagyatkozva.

Összességében elmondható, hogy tényleg semmi ördöngösség sincsen benne, mert annyira egyszerűen, modul szerűen építkezve van kitalálva, hogy egy középiskolás is simán megérti a kata adózás 2018 szabályait. Ezért teljesen felesleges volt ennyit paráznunk, hogy képtelenek leszünk megérteni, és még ezért is pénzt kell majd adnunk a könyvelőnek. Így viszont még hálásak is voltunk neki, hogy ő hívta fel a figyelmet erre az oldalra, ahol tök könnyen megtanultunk mindent és tudtuk saját magunknak csinálni a bevallásokat és az adózást.

Viszont, ami tényleg a legfantasztikusabb volt ebben az egészben, hogy mindezt 9990 forintért tudtuk megvásárolni, és onnantól, hogy megtanultuk, már egy fillért sem kell a továbbiakban az adóbevallásokra költeni. Ami a mai világban lássuk be eléggé nagy luxust és könnyebbséget jelent, amit csak élvezni kell mostantól.