Murva eladó

Nemsokára befejeződik a házépítkezésünk és lassan jönnek azok a részek, amelyek a ház körüli csinosítgatást igénylik. Ebben sajnos már a kivitelező nem fog segíteni a megállapodásunk értelmében. Ehhez folyamatosan nézem az olyan privát hirdetéseket, mint a murva eladó és megmaradt építőanyag.

Murva eladó nem tüzépről!

Ilyen hirdetésekkel lehet találkozni sok helyen, de nagy segítségemre van ebben a fuvar-oda weblap is, aki minden eddigi építőanyag beszerzésben is nagy segítségünkre volt, és tényleg nagyon jó áron, és megbízható forrásból szállította az építőanyagot a részünkre.

Murva eladó sok helyen van, azonban ezt a kivitelezőtől hallottam, hogy sajnos egyre több a rossz minőségű és kókler forgalmazó a piacon, akik elsózzák a 3. osztályú anyagot, és utána felszívódnak, nincs hova menni reklamálni. Ez miért probléma? Például azért, mert ha egy kő rossz minőségű, akkor kocsival ráállva pár alkalom után porzúzalékon fogunk állni, ahelyett hogy évekig stabil parkolóhelyünk lenne, egy örök dühöngés fog csak velejárni.

Az értékesítésben egy fantasztikus murva eladó segített

Hazafelé úton is láttam egy murva eladó táblát egy házon, megálltam, és kiderült, hogy egy hatalmas építőanyag kereskedés van mögötte.

A kivitelezőnk szerint egy nagyon megbízható cég. Kikértem egy murva eladó véleményét, hogy melyik követ javasolja. Véleménye nagyon sokat segített, mert én biztos, hogy rosszul választottam volna. Elmondtam, hogy egyrészt autó beálló elkészítésére szeretnénk használni, továbbá a ház köré gondoltuk díszítésre. Erre a murva eladó véleménye volt, hogy ház köré nem javasolja, mert oda inkább más fajta kő a biztos és tartós, de a kocsi-beálló alá mindenképpen tökéletes.

murva eladó

Gondolkodtunk még abban is, hogy építünk egy grill sütőt hátra a kertbe, és egy kerti tavat. Ennek összekötésére terveztük még, hogy a murvát fogjuk használni, de a murva eladó megint csak azt tanácsolta, hogy oda inkább valami szép pattintott követ válasszunk, mert az sokkal jobban fog illene az elkészült házhoz. Viszont azt mondta, hogy a ház előtti részre tökéletes dísz murva kövük van, amelyet a fuvar-oda Kft. ki is tud majd szállítani. Mert ők is elsősorban velük szállítanak, mert nagyon megbízható és pontos cégnek tartják őket!

Abban, hogy miért van ennyi „hamis” murva a piacon, azt mondták, hogy elképesztő mennyiségben érkezett be tavaly Kínából, ahol erre állítólag külön hamisító csapatok vannak. ezek azok a kövek, amelyek egy éve alatt teljesen elporladnak, és gyakorlatilag teljesen használhatatlanná válnak.

Piaci információk alapján ezeket a köveket teszik bele a magyar útalapokba, ahol aztán a jóisten se mondja meg, hogy mi lesz velük évek múlva. Csak ne lepődjünk meg a jó útminőségen ezek után!

Én nem foglalkozom ezzel, de mindenesetre nagyon tanulságos volt ez a beszélgetés ezzel az eladóval. És szereztem végre egy megbízható és pontos építőanyag kereskedőt a megbízható fuvar-oda szállító cég mellé!