Irány Olaszország egy bérelt kocsival!

Autó bérlés Budapest

Párommal sokat terveztük, hogy meg kellene látogatni a szüleit Olaszországban. Sok-sok  évvel ezelőtt hagyták el Magyarországot és nagyon rég volt már, hogy utoljára találkoztak. Gondoltam, hogy egy autó bérlés Budapest megoldással meglepem és így a húsvéti ünnepek alatt, ami amúgy is hatalmas vallási ünnep Olaszországban, meglátogatjuk majd őket.

Autó bérlés Budapest szívében

Először is meg kellett ezt az egészet beszélnem vele, mert az egy dolog, hogy meglepetésnek szántam, de aztán racionálisan végiggondolva annyi mindent kell ehhez megszervezni, hogy nem akartam sarokba szorítani a kész tényekkel. Így elmeséltem neki, hogy kocsink nem lévén, autó bérlés Budapest megoldást javasolnék, mert ezzel lehet a leggyorsabban és legkönnyebben lejutni Olaszországba. Amúgy gyönyörű helyen laknak, Toscana szívében egy hatalmas falusi farmon, amely nyáron panzióként is üzemel. Mindig pezseg náluk az élet.

Autó bérlés Budapest Olaszországba

Barátnőm nagyon örült az ötletnek és azonnal fel is hívta a szüleit, hogy hogy vannak, hol fogják a húsvétot tölteni, kényesen ügyelve arra, hogy még véletlenül se jöjjenek rá a turpisságra és az autó bérlés Budapest megoldásos meglepetésünkre. Szerencsére annyira nagy nyüzsgés volt körülöttük, hogy abszolúte fel sem tűnt nekik a kérdés valós weboldal tartalma, és lemondták, hogy két barátjukkal fogják a húsvéti ünnepeket tölteni az ő farmjukon. Így legalább ezt is kipipáltuk, hogy tudjuk, otthon lesznek.

Most már csak azt kellett kitaláljam, hogy honnan lesz kocsink. Mert elsőre nagyon egyszerűnek hangzik, hogy autó bérlés Budapest, de mégis honnan, kitől, mennyiért? Ezekkel a dilemmákkal foglalkoztam, amikor a neten kutakodva ráleltem egy fantasztikus oldalra, mégpedig a hatarauto.hu-ra, akik úgy nézett ki, hogy tökéletesen meg fognak nekünk felelni. Voltak olyan tökéletes állapotban lévő autóik, amelyek szerintem nekünk bőségesen elegendőek lennének, most mára csak azt kellett volna tudnom, hogy pontosan milyen feltételekkel is működik az autó bérlés Budapest.

Felhívtam őket, és egyeztettem egy időpontot velük másnapra, hogy pontosan letisztázzuk a mi igényeinket és elképzeléseinket és azt, hogy ez egyáltalán a gyakorlatban összeegyeztethető-e az ő feltételeikkel. Szerencsére minden, amit mondtam tökéletesen beleilleszkedett a cég profiljába és hala istennek az autó bérlés Budapest árai is fantasztikusak voltak. A külföldi útra vonatkozó kauciók, biztosítások és egyebek lerendezése után le is foglaltam a kocsit két héttel későbbre, és végtelenül boldogan távoztam a határautó csapatától.

Otthon nagy örömmel és lelkesedéssel fogadta a híreket a barátnőm, úgyhogy semmi sem állhatott már az olaszországi szülő látogatási programunk elé. Csináltunk egy programtervet, hogy még mikre lesz szükségünk az elkövetkező két hétben, az utazásig miket kell még lebonyolítanunk, és kinek mi lesz a pontos feladata. Boldog voltam az eredménytől.