Fotóműterem bérlés

Nemrég örömteli esemény történt a családban. Megszületett az első unokám! Azt hiszem ez minden nagymama álma! Fantasztikus élmény és természetesen minden mostantól a lányom és a kisunokám körül fog zajlani.

Fotóműterem bérlés a családi fotózáshoz

A lányom családját szerettük volna meglepni egy ajándékkal, és mivel már régóta hallottuk, hogy nagyon szeretnének egy közös családi fotózást, ezért utánajártunk egy fotós ismerősnél, hol lehetne a legjobb helyszínt megtalálni. Ő javasolta, hogy ilyen alkalomra a legjobb egy fotóműterem kibérlése pár órára, ahol minden rendelkezésre áll, akár többszöri háttér átépítéssel együtt is.

Ebben nagy segítségünkre volt a barátunk, ő ajánlotta a G3Studiót, mint az egyik legjobban felszerelt fotóműterem helyszínnel rendelkező céget. És tényleg! Nem csalódtunk bennük. Sőt!

fotóműterem

Mi történik egy fotóműterem helyszínen?

Először is mindenkinek javaslom, hogy előre beszéljék meg a családban pontosan mit is szeretnének. Mindenkinek vannak elképzelései, de természetesen egy fotóműterem sem a csodák palotája, ahol mindig minden rendelkezésre állna. Tehát vegyük sorra, milyen háttér elképzelésünk van, milyen ruhákban és kellékekkel szeretnénk a fotózást. Ezeket azért érdemes, sőt javasolt is átbeszélni még jóval a fotózás előtt, mert hát a fotós az nem varázsló. Ő csak a meglévő kiegészítőkkel és háttér alapanyagokkal tud dolgozni, és ez azért is fontos, mert így sokkal kevesebb csalódás ér majd minket, mert így, előre letisztázva mindent, gyakorlatilag nincs hiba és főleg csalódás lehetősége a pakliban.

A G3Stúdio a fotóműterem bérlése – weboldal itt – során és az előzetes egyeztetésekben is fantasztikus volt: http://www.g3studio.hu/nalunk/ .Gyakorlatilag nem tudtunk lehetetlent kérni tőlük, mindenben elképesztő profizmussal, és megmondom őszintén, engem nagymamaként ez nagyon megérintett, nagyon emberien álltak minden kéréshez.

A fotózás során, miután a fotóműterem 2 órára lett kibérelve, a lányom többször kért szünetet (etetés miatt) és ebben előre el- és felkészített intim részt alakítottak ki neki, így teljesen zökkenőmentesen és hatalmas boldogság és nevetgélés közepette zajlott a fotózás. A fotós nagyon profi volt! Minden háttér, kellék a helyén volt a világosítás és árnyékolás is maximálisan szakszerűen volt irányítva és kezelve, annak érdekében, hogy tényleg örök emlékkel térhessünk haza. Ezeket a szakszavakat, természetesen a fotós barátunktól „loptam”. 🙂

A fotós cd-re kiírva biztosítatta a fotókat válogatás céljára, és így, nyugodt körülmények között lehetett válogatni az elkészült képekből, amelyeket a G3Stúdió előre egyeztetve ki is nyomtatott profi minőségben. A végeredmény pedig magáért beszél! Az egész család csodájára jár annak a Családi fénykép-falnak, amelyet az elkészült fotókból válogatva készített el a vejem, ami még a lányom és előttem is titkolva volt! De ez a titkolózás végtelen boldogsággal és örömmel töltötte el a lányomat és azt hiszem ezzel örökre a szívembe zártam a vejem!